Avís legal

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Continguts

No s’autoritza la reproducció (excepte la descàrrega des del servidor al disc dur de l’ordenador de l’usuari, o d’altres sistemes d’emmagatzematge) comercialització, distribució, difusió, modificació, així com qualsevol altra activitat que es derivi de la informació continguda en aquestes pàgines, sense l’autorització dels seus propietaris.
El contingut de la documentació fotogràfica i multimèdia que es publiqui són propietat dels seus autors, o de tercers que hagin autoritzat l’ús de la seva informació a Zonaforum.
No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts per terceres persones o entitats alienes a Zonaforum.

Propietat intel·lectual

La propietat intel·lectual dels continguts, imatges, fotografies, vídeos, disseny gràfic, logotips, banners, i codis en llenguatge html, dhtml, php, javascript, o qualsevol altre, inclòs en aquestes pàgines, pertany a Zonaforum o als seus autors o legals propietaris, excepte en els casos que expressament s’indiqui el contrari.

Responsabilitats

Zonaforum no es fa responsable de la informació que no hagi estat elaborada i tractada sota el seu nom i especialment, no es responsabilitza de la informació continguda en altres planes web connectades mitjançant hipervincles amb les pàgines de Zonaforum.
Tampoc serà responsable de qualsevol dany, incloent sense límits, pèrdues o danys indirectes, inherents o conseqüents que puguin sorgir en relació a aquestes pàgines, per interrupció o defecte, virus informàtics o fallida en els sistemes de comunicació o servidors.
Els hipervincles amb altres pàgines de la xarxa, s’entenen sota el seu propi risc. Zonaforum no pot verificar ni controlar l’exactitud i el contingut d’altres pàgines de la xarxa que estiguin vinculades a aquestes.

Protecció de dades

Atesa la Llei Orgànica de Protecció de Dades, s’informa als usuaris que les dades facilitades seran tractades d’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Tanmateix s’informa que les dades a què fa referència l’article 2.2 del reglament que desenvolupa la llei (Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre) queden exclosos del règim de protecció de dades de caràcter personal.
Per exercir el dret d’accés, modificació, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades proporcionades, pot dirigir-se a l’adreça de correu electrònic lopd[arroba]zonaforum.cat.
Les dades que s’hagin obtingut mitjançant formularis inclosos al web de Zonaforum no es poden cedir, excepte aquells casos en què l’usuari ho hagi autoritzat expressament, assegurant en tot moment, el tractament responsable de la informació que s’hagi facilitat de manera voluntària.

Programes

Per a visualitzar alguns documents inclosos en aquestes pàgines pot ser necessària la utilització de determinats programes de descàrrega gratuïta, que són propietat dels seus respectius propietaris
Altres noms de productes i de companyies, empreses o entitats, esmentats en les pàgines, poden ser marques comercials registrades pels seus respectius propietaris.